Wij bundelen onze krachten!

Een evenement met impact? Het kan.

DeLaMar doet er alles aan om zo duurzaam mogelijk te opereren. Het ontzien van het milieu beschouwen zij als een van onze belangrijkste doelstellingen en dit is dan ook terug te zien in de bedrijfsvoering. Naast verduurzamingen in het gebouw, bewuste omgang met energie en specifieke keuzes als het gaat om het gebruik van materialen kiest DeLaMar doelbewust voor Qeet als cateringpartij. Qeet verzorgt lokale, verse smaken uit de buurt wat past binnen de duurzame visie van DeLaMar. Qeet en DeLaMar bundelen daarmee hun krachten.

Ontdek het zelf!

085 - 160 5000 noord-holland@qeet.nl

Alles over Qeet

Wist je dat een gemiddelde maaltijd op jouw bord goed is voor maar liefst 30.000 voedselkilometers? Daar betaalt onze natuur de prijs voor. We moeten stoppen. We kunnen stoppen. Stoppen met het afleggen van al die onnodige voedselkilometers. Qeet is dagelijks bezig om een duurzamere en socialere voedselketen te creëren. Voor DeLaMar is dit dé reden om met Qeet samen te werken.

Impact maken met Qeet

1. Minder CO2 uitstoot
Wil jij helpen om al die onnodige kilometers gigantisch te verlagen? Werk jij ook mee aan minder CO2 uitstoot? Wij hebben al flinke eerste stappen, of eigenlijk happen, gezet. Bijna geen buitenlandse producten meer, seizoensgebonden gerechten en zoveel mogelijk vegetarisch. Onze missie: Van 30.000 voedselkilometers naar maar 30 voedselkilometers.

2. Lokale makers
Qeet biedt de smaken uit de buurt. Lokaal, heerlijk en eerlijk. Qeet gaat meer verbinding maken met de plek waar het voedsel vandaan komt en met de mensen die het maken. Qeet eet met de seizoenen mee en kiest voor groente en fruit uit de buurt. Het smaakt namelijk nog beter en lekkerder als we samen met onze lokale makers de maximaal 30 voedselkilometers halen.

Ontdek de lokale verhalen

Lokale voedselmakers in de spotlight!

 

#1 Bakkerij van Eekeren

Bij Qeet Noord-Holland genieten wij volop van brood van Bakkerij van Eekeren. 100% Nederlands brood, smaakvol en van topkwaliteit!

In 1879 is de familie van Eekeren begonnen met de bakkerij. In de daarop volgende jaren wordt het vakmanschap overgedragen van vader op zoon. Eind jaren 90 besluit Bakker van Eekeren zich uit te breiden. Het familiegevoel blijft daarbij behouden en wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Bakkerij van Eekeren werkt volgens de best mogelijke kwaliteitsstandaarden. Ze gebruiken Nederlands meel en alle ingredienten die ze gebruiken zijn biologisch. Al vijf generaties lang verzorgen zij het lekkerste brood. 

Meer lokale helden

 

#2 Kaasfort

De heerlijk kazen komen bij het Kaasfort vandaan. Kaasfort Amsterdam is gevestigd in Fort Zuidwijkermeer in Assendelft aan de noordoever van het Noordzeekanaal. Het uit 1903 stammende fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, dat behoort tot UNESCO Werelderfgoed.

Sinds 2021 worden onder de keelkazematten (bomvrije ruimten met schietgaten) de kazen van Maître Fromager en kaas-affineur René Koelman gerijpt. De dikke muren en de constante temperaturen van het fort maken het tot een perfecte rijpings- en opslaglocatie van de ruim 300 kazen uit zijn assortiment. Waar vroeger de omgeving werd beschermd, wordt nu het kaasambacht beschermd en uitgedragen onder de naam Kaasfort Amsterdam. 

Aansluiten als lokale maker?

Onze gerechten

 

Assortiment

Lunch 

Open sandwiches / broodjes 

  • Hollands desembrood met oude Alkmaarse kaas, mosterd mayo en groene sla

  • Maisbol met makreel salade, gefermenteerde augurk en rode ui in het zuur 

  • Hollands desembrood met pompoen ganoush, gegrilde groenten en groene sla 

  • Hollands desembrood met ossenworst, Amsterdams zuur, lente ui en kruidenmayo 

  • Hollands desembrood met huisgemaakte eiersalade met (on)kruiden boerderij Wickevoort

Aanvullende lunch items 

  • Soep van de verspillingsfabriek
    Tomaat, zoete aardappel, curry, vergeten groenten  

  • Smoothie
    Met rode biet, yoghurt, bleekselderij & rood fruit  

  • Groene Salade
    Zachte groene sla van boerderij Wickevoort, krokante tuinbonen, gele biet en vinaigrette van boerenyoghurt

Borrelhappen 

Vegetarische luxe bites (koud)

  • Tartelette gevuld met een creme van old Alkmaar en zilte zeesla

  • Tostada met creme van geitenkaas en gebrande Amsterdams ui 

  • Soesje gevuld met een knolselderij en appel

  • Canapé met wortel tartaar en piccalilly

Luxe bites (koud) 

  • Gepofte opperdoezer ronde gevuld met rilette van makreel

  • Cupje met dubbeldoel steak tartaar met Amsterdams Zuur en gepekelde eidooier

Borrelplank 

Goed gevulde borrelplanken met Hollandse boerenkazen, zuur van Oos Kesbeke, Ossenworst met Zaanse mosterd,  pompoen-Ganoush en breekbrood 

Diner

Voor het diner bieden wij diverse mogelijkheden aan. Van ongedwongen Streetfood en vegatarische smaken in buffetvorm, tot een sit down- of walking dinner met verschillende gangen, uitgelopen door onze hospitalitytalenten. Welke invulling je ook kiest, alle gasten zullen ongetwijfeld verrast zijn door de gerechten die bereid zijn met seizoensgroenten uit de buurt. Lokaal en lekker dus!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag een voorstel voor je op maat.

Arrangementen

Alle gerechten zijn ook in arrangementvorm te verkrijgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Mail ons direct
Onze gerechten